Facebook

Bejelentkezés

tanacsadas3

 

 

Borkészítés webáruház

Cím:
2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény).
Telefon:+36-29/560-840
Web:www.borkeszites.huBorászat - Wikipedia
Bor - Wikipedia
Pálinka - Wikipedia

Kisüzemi és háztáji  pálinkafőzés eszközei és berendezései. Igény esetén, egyedi készülék  gyártatása is megoldott.

A kiszolgálás raktárról, vagy megrendelésre történő gyártással lehetséges Rendelést, csak előleg befizetése után tudunk fogadni, szállítási határidő a  termék felépítésétől függően 2-4 hét. A DESTILLER típusú berendezésekre  3 éves garanciát vállalunk, rendeltetésszerű  használat mellett.

Pálinkafőző berendezésre, eszközökre van szüksége? Vásárolja meg őket webshopunkban!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy 100 literes, és annál kisebb űrtartalommal rendelkező lepárlók esetében semmiféle regisztrációra nincs szükség. .Bejelentési kötelezettség csak 100 liter feletti főzőkre van, melyet az új tulajdonosnak kell megettnie a hatóság felé, önszántából.  Valamint évi 50 liter pálinka jövedéki adó mentesen főzhető!

 

Megbízható pálinkafőző berendezések? Jó helyen jár!

Megbízható pálinkafőző berendezések? Jó helyen jár! Magyarországon igazi hagyománya van a pálinkafőzésnek, hiszen az ital az egyik leghíresebb hungarikumnak számít. A pálinka a világhírnevét az ízvilágának köszönheti, amiről nemcsak a szakértői kezek gondoskodnak, hanem a főzés során alkalmazott eszközök, és nem utolsó sorban a pálinkafőző.

Ha Ön is szeretné minőségi itallal kényeztetni családját, vendégeit, pálinkafőző berendezését és a szükséges eszközöket szerezze be választékunkból!

Pálinkafőző berendezéseink magas színvonalat képviselnek, hiszen tudjuk, hogy a tevékenységhez tiszta körülmények és masszív, strapabíró eszközök szükségesek, mindezt pedig termékeink biztosítják, így nem keletkezhet semmilyen probléma az italok előállítása során. Egyszerűsítse a teendőket kiváló fokolóval és leégés gátlóval is!

Ha minket választ, a pálinkafőző berendezéseket és a kiegészítő eszközöket akár egyedi igények alapján is legyártjuk, mellyel kapcsolatban bátran keressen fel minket, várjuk jelentkezését!

Pálinkafőzés

19 termék

Bejelentkezés

tanacsadas3

 

 

Borkészítés webáruház

Cím:
2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény).
Telefon:+36-29/560-840
Web:www.borkeszites.huBorászat - Wikipedia
Bor - Wikipedia
Pálinka - Wikipedia

Partner webáruház

kistraktorhaz-logo Agrocentrum.hu Mezőgazdasági webáruház: kerti gépek, műtrágyák, növényvédő szerek, kertészeti eszközök, szerszámok, kazánok, alkatrészek, öntözéstechnika

www.agrocentrum.hu

Top
Borkészítés webáruház | 2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény). | +36-29/560-840 |
Impresszum és Tárhely Szolgáltató