Facebook

Bejelentkezés

tanacsadas3

 

 

Borkészítés webáruház

Cím:
2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény).
Telefon:+36-29/560-840
Web:www.borkeszites.huBorászat - Wikipedia
Bor - Wikipedia
Pálinka - Wikipedia

Gyümölcslé pasztőröző kisüzem BiB kiszereléssel

Ár kedvezménnyel: 2387600 Ft
Fogyasztói ár: 2387600 Ft
Fogyasztói ár: 2387600 Ft
Cikkszám: bib5feld
Gyümölcslé feldolgozó és pasztőröző kisüzem. Napi teljesítmény 4-600 liter, szakaszos üzemelésű, darabonként is megrendelhető A feltüntetett ár a komplett feldolgozó sorra vonatkozik.
Vissza ehhez: Gyümölcs feldolgozás

Gyümölcsfeldolgozó kisüzemi gépsor,  hőkezeléssel tartósított gyümölcslevek előállítására.  Napi teljesítmény 4-600 liter, gyümölcsfajtától függően. Bogyósok, csonthéjasok és almatermésűek feldolgozára alkalmas. Elektromos teljesítmény igénye  3x16A.  A késztermék kiszerelése BIB tasakokba, illetve egyedi hőálló csomagolásba történhet.

A BIB csomagolóanyagot folyamatosan kedvező áron tudjuk biztosítani.

A kisüzemi gépsor,  hozott alapanyaggal előzetes egyeztetés után telephelyünkön kipróbálható.  A gépsor elemei egyedi igények alapján , darabonként is megvásárolhatóak üzletünkben. 

A gépsor részei: Magozó, bogyózó, daráló, cefreszivattyú , hidroprés, mobil kármentők, must gyűjtő tartály, előkészítő tartály, pasztőröző tartály  hőfok vezérléssel, mustszivattyúk, átfolyásmérő, BiB töltőfej,( állítható, alkalmas 3-5-10 literes kiszerelésre.)

 

 

 

 

  MI IS A BAG-IN-BOX?

A bag-in-box egy átlátszó vagy fémgőzölt (metallizált) fóliából készült rugalmas zsák és egy műanyag rugós csap kombinációja, hozzá megfelelő méretű kartondobozba vagy hordó imitációba csomagolva. A zsák fokozatosan zsugorodik össze, ahogy fogy belőle a folyadék, a légmentesen záródó csap pedig megakadályozza, hogy a zsákba levegő jusson. Így lehetséges, hogy a termék felbontott állapotban több hétig is eláll. (egyszerre annyit fogyaszthatunk, amennyi kellemes - minőségi romlás nélkül) A zacskók VITOP vagy WD csappal és csatlakozó gyűrűvel vannak ellátva, steril környezetben, meleg és hideg töltésre egyaránt alkalmasak.

A BAG IN BOX ELŐNYEI:

A bag-in-box meggátolja, hogy a zacskó tartalma levegővel érintkezzen, így a termék íze és minősége nem változik meg az oxidálódás miatt. A termék határozottan környezetbarát. Mindenekelőtt úgy tervezték, hogy újrahasznosítható legyen: a zsák polietilénből, a doboz pedig hullámkartonból készül. Gazdaságosabb, olcsóbb csomagolás. A kiürült szelepes fólia zsák eldobható, nincs átmosási-öblítési költség. A kartondoboz, illetve a hordó imitáció újra tölthető egy új zsákkal. A bort, a natúr gyümölcslevet megvédi a fénytől és az oxidálódástól. Ezt a terméket használják a borkereskedők de éttermekben, nagykonyhákon, szállodákban is nagyon népszerű, akár bort, akár gyümölcslevet kínálnak belőle. Egy doboz olyan külsőt is kaphat, mely modern, stílusában fiatalosabb, elegánsabb és felszolgálható ünnepi alkalmakkor is.

Cégünk, a Holges-Tex Kft.forgalmazza a rendszer lelkének számító3, 5, 10 és 20 literes bag-in-box szelepes zacskókat. Közvetlen gyári kapcsolatok révén megbízható és folyamatos szállítást vállalunk magyarországi raktárakból.

EVOH VAGY METPET?Átlátszó vagy metallizált bevonatos szelepes zacskót használjak?
Válaszok a gyártó szemszögéből:

Prezentáció letöltése


FONTOS TUDNIVALÓ A FORRÓN TÖLTÖTT GYÜMÖLCSLEVEKHEZ FELHASZNÁLT BAG-IN-BOX ZACSKÓKRÓL

A forrón töltés során a bag-in-box zacskó - lévén műanyagból - mindenféle ütésre, szúrásra, nyomásra rendkívül érzékeny lesz. Ezért a töltés utáni hűtési fázisban rendkívül óvatosan kell mozgatni és tárolni. Gyártó partnereink használati utasítása szerint a szelepes zacskókat egy rétegben, fektetve, csappal fölfelé vagy dobozba állítva, csappal fölfelé, terheletlenül kell kihűteni.
Az ajánlott maximális töltési hőmérséklet 74 Celsius fok. Ennél magasabb töltési hőmérséklet esetén a gyártók nem garantálják a bag-in-box zacskó problémamentes viselkedését

Bejelentkezés

tanacsadas3

 

 

Borkészítés webáruház

Cím:
2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény).
Telefon:+36-29/560-840
Web:www.borkeszites.huBorászat - Wikipedia
Bor - Wikipedia
Pálinka - Wikipedia

Partner webáruház

kistraktorhaz-logo Agrocentrum.hu Mezőgazdasági webáruház: kerti gépek, műtrágyák, növényvédő szerek, kertészeti eszközök, szerszámok, kazánok, alkatrészek, öntözéstechnika

www.agrocentrum.hu

Top
Borkészítés webáruház | 2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény). | +36-29/560-840 |
Impresszum és Tárhely Szolgáltató