Facebook

Bejelentkezés

tanacsadas3

 

 

Borkészítés webáruház

Cím:
2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény).
Telefon:+36-29/560-840
Web:www.borkeszites.huBorászat - Wikipedia
Bor - Wikipedia
Pálinka - Wikipedia

 
Gyümölcsfeldolgozáshoz szükséges alapanyagok, eszközökre van szüksége? Tekintse meg termékeinket és vásároljon webáruházunkban kedvező áron!
 

Melyek a legfontosabb gyümölcsfeldolgozó kellékek?

 

borkeszites.hu180328A gyümölcsfeldolgozás nemcsak szakértelmet és odafigyelést kíván, hanem olyan eszközök és kellékek meglétét is, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy végül minőségi italok kerülhessenek a vásárlók asztalára. Közöttük vannak olyan gyümölcsfeldolgozó kellékek, amik nélkülözhetetlenek a munkálatok során.

 

A gyümölcsfeldolgozás kellékei között kiemelt szerepet kapnak a válogató asztalok, hiszen csakis hibátlan gyümölcsökből lehet igazán ízletes termékeket előállítani. Az asztalok tökéletes kialakítása hozzájárul ahhoz, hogy átlátható legyen a termés, így könnyedén ki lehet szűrni a hibás gyümölcsöket. A másik elengedhetetlen gyümölcsfeldolgozó kellék a pasztőröző, amely biztosítja, hogy a különböző élelmiszerek fertőtlenítve, illetve tartósítva legyenek, ennek köszönhetően válhatnak tartóssá. Mindezeken kívül a különböző edények, a gyümölcsmagozók és a kádak is fontos szerepet töltenek be a gyümölcsfeldolgozó kellékek terén.

 

Ha Önnek is szüksége van valamelyik eszközre, és kérdései lennének a termékkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Gyümölcs feldolgozás

52 termék

Bejelentkezés

tanacsadas3

 

 

Borkészítés webáruház

Cím:
2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény).
Telefon:+36-29/560-840
Web:www.borkeszites.huBorászat - Wikipedia
Bor - Wikipedia
Pálinka - Wikipedia

Partner webáruház

kistraktorhaz-logo Agrocentrum.hu Mezőgazdasági webáruház: kerti gépek, műtrágyák, növényvédő szerek, kertészeti eszközök, szerszámok, kazánok, alkatrészek, öntözéstechnika

www.agrocentrum.hu

Top
Borkészítés webáruház | 2370 Dabas, Szőlőhegyi út 2/a (5-ös út 41-es km szelvény). | +36-29/560-840 |
Impresszum és Tárhely Szolgáltató