Leírás
Termékleírás
Saccharomyces cerevisiae élesztő , aromás Saccharomyces, amely még alacsony hőmérsékleten is fermentálható
hőmérséklet és közepes magas cukorszint. Stabil gyümölcs- és virágmintákat hoz, köszönhetően
a karbonilvegyületek nagyon alacsony termelése, amely a kukorica aromás bomlásáért felelős
borokat.
Alkalmazások
A MYCOFERM PRO AROM fehér, friss, fiatal és gyümölcsös borok előállítására használatos
valamint a rozé vagy vörös borok borításában, ahol az aromák jellegzetes frissességét és ízét keresik
fermentátorok, például észterek és fenil-etil-alkohol.
Friss fehér fiatal zamatos, Fajta fehér jellegzetes, Friss, fiatal rosé, Pezsgő alap, Hab hozott, Friss fajta vörös fiatal
Új piros, Érett piros, összetett, passito .
MYCOFERM PRO AROM
Saccharomyces cerevisae
Termékleírás
Saccharomyces cerevisiae élesztő , aromás Saccharomyces, amely még alacsony hőmérsékleten is fermentálható
hőmérséklet és közepes magas cukorszint. Stabil gyümölcs- és virágmintákat hoz, köszönhetően
a karbonilvegyületek nagyon alacsony termelése, amely a kukorica aromás bomlásáért felelős
borokat.
Alkalmazások
A MYCOFERM PRO AROM fehér, friss, fiatal és gyümölcsös borok előállítására használatos
valamint a rozé vagy vörös borok borításában, ahol az aromák jellegzetes frissességét és ízét keresik
fermentátorok, például észterek és fenil-etil-alkohol.
Friss fehér fiatal zamatos, Fajta fehér jellegzetes, Friss, fiatal rosé, Pezsgő alap, Habozott,
Friss fajta vörös fiatal, Új piros,
MYCOFERM PRO AROM
Fizikai jellemzők
Száraz anyag
93-96%
Fermentatív jellemzők *
Maximális alkoholtartalom:
14,0 térfogat%.
H2S termelés:
alacsony
POF karakter:
POF -
Fruttosofilia:
Glucosofilo
Criofilia: átlagosan kriofil
.
ELŐKÉSZÍTÉS ÉS ADAGOLÁS
15-20 g / hl normál körülmények között; kritikus körülmények között javasolt a dózis növelése
duplázza meg.
AJÁNLÁS: adjunk hozzá 1 kg élesztőt egy vödörben 20 liter deklórozott vízzel a hőmérsékleten
Az oldatot óvatosan 10 percig keverjük. Várjon 10 percet
a fermentálandó tömeghez való hozzáadás előtt. Javasoljuk, hogy ne legyen több, mint 10 ° C közötti különbség
biomassza és must.