Kosár 0
  •  x 
Az Ön kosara üres.

Saját profil

Bejelentkezés

Felhasználónév *
Jelszó *

Regisztráció

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Borélesztő Mycoferm PROArom 100gr

Cikkszám: 105117-100G
Borélesztő Mycoferm PRO Arom aromafelszabadító 100gr illatos fajtákhoz
pro arom
Bruttó ár:2 600 Ft
készleten
Leírás

Termékleírás

Saccharomyces cerevisiae élesztő , aromás Saccharomyces, amely még alacsony hőmérsékleten is fermentálható
hőmérséklet és közepes magas cukorszint. Stabil gyümölcs- és virágmintákat hoz, köszönhetően
a karbonilvegyületek nagyon alacsony termelése, amely a kukorica aromás bomlásáért felelős
borokat.
Alkalmazások
A MYCOFERM PRO AROM fehér, friss, fiatal és gyümölcsös borok előállítására használatos
valamint a rozé vagy vörös borok borításában, ahol az aromák jellegzetes frissességét és ízét keresik
fermentátorok, például észterek és fenil-etil-alkohol.
Friss fehér fiatal zamatos,    Fajta fehér  jellegzetes,  Friss, fiatal rosé, Pezsgő alap, Hab hozott, Friss fajta vörös fiatal
Új piros, Érett piros, összetett, passito .
 
MYCOFERM PRO AROM
Saccharomyces cerevisae
 
Termékleírás
Saccharomyces cerevisiae élesztő , aromás Saccharomyces, amely még alacsony hőmérsékleten is fermentálható
hőmérséklet és közepes magas cukorszint. Stabil gyümölcs- és virágmintákat hoz, köszönhetően
a karbonilvegyületek nagyon alacsony termelése, amely a kukorica aromás bomlásáért felelős
borokat.
Alkalmazások
A MYCOFERM PRO AROM fehér, friss, fiatal és gyümölcsös borok előállítására használatos
valamint a rozé vagy vörös borok borításában, ahol az aromák jellegzetes frissességét és ízét keresik
fermentátorok, például észterek és fenil-etil-alkohol.
Friss fehér fiatal zamatos, Fajta fehér jellegzetes, Friss, fiatal rosé, Pezsgő alap, Habozott,
Friss fajta vörös fiatal, Új piros, 
MYCOFERM PRO AROM

Fizikai jellemzők
Száraz anyag
93-96%
Fermentatív jellemzők *
Maximális alkoholtartalom:
14,0 térfogat%.
H2S termelés:
alacsony
POF karakter:
POF -
Fruttosofilia:
Glucosofilo
Criofilia: átlagosan kriofil
 
.
ELŐKÉSZÍTÉS ÉS ADAGOLÁS
15-20 g / hl normál körülmények között; kritikus körülmények között javasolt a dózis növelése
duplázza meg.
AJÁNLÁS: adjunk hozzá 1 kg élesztőt egy vödörben 20 liter deklórozott vízzel a hőmérsékleten
Az oldatot óvatosan 10 percig keverjük. Várjon 10 percet
a fermentálandó tömeghez való hozzáadás előtt. Javasoljuk, hogy ne legyen több, mint 10 ° C közötti különbség
biomassza és must. 

agro logo fekvo 1000

Agrocentrum.hu - Mezőgazdasági webáruház kerti gépek, műtrágyák, növényvédő szerek, kertészeti eszközök, szerszámok, alkatrészek, öntözéstechnika